Italská specialita, lehce pomoučené kulaté pečivo z pšeničné a žitné mouky s obsahem extra panenského olivového oleje, které se po rozmrazení může ihned servírovat. Je obohacený sušenými rajčaty a černými olivami. Větší póry a křupavá krusta rozvíjí jejich chuť. Průměr pečiva je cca 13 cm. Je vhodný nejen pro plnění sendvičů. Náš tip: nechte rozmrazit v uzavřeném igelitovém sáčku pro delší svěžest.
Složení: mouka (PŠENICE; ŽITO; sladový JEČMEN); voda; černé olivy; kvasnice; ajčata sušená na slunci; jódovaná sůl; sušený PŠENIČNÝ kvásek; PŠENIČNÝ LEPEK; sůl ... více informací
Zelenina nakrájená na tenké proužky, vhodná především do polévek i do mnoha dalších pokrmů.
Složení: Proužky mrkve, proužky pastináku, proužky celerového kořene (celer), plátky pórku
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 220 / 52
Tuky (g) < 0, ... více informací
Omáčka Frank´s RedHot Original je vyrobená ze směsi vyzrálých kayenských papriček. Tímto získává svou jedinečnou chuť, která se nemění už přes 90 let!
Tato omáčka se svou výjimečnou chutí byla tajnou přísadou použitou v původních Buffalo Wings uvařených v roce 1964 v Buffalo, N.Y..
Recept na tuto omáčku lze vystopovat zpět do roku 1896 do společnosti Frank Tea and Spice Company v Ohio. Majitel Frank podepsal v roce 1918 smlouvu s paprikovou farmou Estilette a tak se Frank a Adam estilette staly partnery. Oba zkoušeli míchat koření, ocet, česnek a kayenské papričky, které nechaly zrát v sudech. Takto vznikla světoznámá omáčka, která se na trhu objevila v roce 1920.
Použití: Tak neváhejte a udělejte si i vy ty jediné původní Buffalo Wings! Ale samozřejmě jí můžete používat úplně na všechno.
Země původu: USA
Složení: Složení: Červené papriky Cayenne (35 %), destilovaný ocet, voda, sůl, česnekový prášek více informací
Jedinečné bramborové krokety vyráběné dle táborské receptury.
Návod k přípravě: ve fritéze: smažte dozlatova v oleji předehřátém na 150–160 °C po dobu 5–6 minut.
Jedinečné složení (100% rostlinné oleje a tuky) bylo vyvinuto pro univerzální použití a je ideální pro intenzivní fritování a smažení. Je odolný proti dlouhodobému tepelnému zatížení. Neutrální chuť a vůně zachovává přirozenou chuť vašich výrobku
Vandemoortele
Složení: rostlinné oleje a tuky (slunečnicový; palmový; řepkový); přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací
Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Řecký pokrm s rýží, šťavnatým kuřecím masem, červenou paprikou a jarní cibulkou.
Příprava v pánvi: Vložte zmrazený obsah sáčku na pánev. Ohřejte na nejvyšší stupeň tepla 2 minuty a poté ohřívejte na středním stupni tepla 7-8 minut. Čas od času promíchejte.
Příprava mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený obsah sáčku do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte přibližně 10 minut při 800W. V polovině doby ohřívání a na konci dobře promíchejte.
Složení: Bílá vařená rýže 48 % (voda, rýže, jedlá sůl), zelenina 31 % (paprika červená, paprika zelená, paprika žlutá, jarní cibulka, cibule), smažené a vařené ... více informací
Rybí filé s brokolicí, smetanovou omáčkou a praženými mandlovými lupínky, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: rybí filé 55% (A – treska pestrá, B – treska tmavá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), omáčka 36% (brokolice 10%, voda, zakysaná smetana 8%, ... více informací
Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slu ... více informací
Rýžový pokrm na indický způsob se šťavnatým kuřecím masem a špenátem v rajčatovo-máslové omáčce (26 %). Hluboce zmrazená potravina.
Přípraav v pánvi: Zmrazený obsah sáčku dejte na pánev s 5 lžícemi mléka a zahřívejte na nejvyšší stupeň tepla. Poté snižte na střední teplotu a ohřívejte 7-9 minut. Několikrát promíchejte. Hotovo!
Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený pokrm do vhodné nádoby s poklicí a přidejte 2 polévkové lžíce mléka. Přikryjte pokličkou a ohřívejte při 600 W po dobu asi 14 minut. Po polovině doby ohřívání a na konci důkladně promíchejte.
Tradičně se často přidávají malé nočky nebo koření do německé kuchyně. Najdete i v našem Noodles&Chicken - originální kombinace našich filet z kuřecí prsů a těstovin. Vše se zamícháno s čerstvou zeleninou FRoSTA, zamrazenou ihned po sklizni.
Příprava v pánvi: Rozehřejte 3 lžíce oleje, vložte zmrazený pokrm a ohřívejte 10-12 minut, čas od času promíchejte.
Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený pokrm do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte 7 minut při 600W. Promíchejte a ohřívejte dalších 7 minut při 600W.
Složení: Zelenina 39 % (mrkev, cibule, fazolové lusky, brokolice), vařené nočky 38 % (voda, krupice z tvrdé pšenice 16 %, vejce , jedlá sůl), smažené a vařené ... více informací
Chutné miniporce z tresky ukryté pod křupavým obalem ze strouhanky, to jsou lákavé kousky na rodinný večer.
Složení: Filé z bílé ryby 60%,(A - treska pestrá, D - hejk; viz. údaj na boční straně obalu),strouhanka 22%,(pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá p ... více informací
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací
Klasická příprava tradiční italské kuchyně, zde ve svém nejmenším formátu. Vynikající podávaná s masovými omáčkami, smetanovými sýry nebo houbami.
Doba vaření: když se gnocchi dostanou na povrch. více informací
Řízek Goody Foody je řízek ideální pro vegetariány, vegany a všechny, které zajímá zdravý životní styl. Je vyráběn na Slovensku z kvalitních surovin a geneticky nemodifikované sóji. Obsahuje mnoho přírodních bílkovin a vlákniny, která je zdraví prospěšná. Goody Foody řízek je chutný, šťavnatý – pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa, kteří chtějí zpestřit svůj jídelníček a vyzkoušet něco nového.
ks = cca 35g
Složení: rostlinné bílkoviny (sójová, pšeničná), ryžová mouka, rostlinná vláknina, sójová mouka,česnek, pepř více informací
Steak Goody Foody Vegan s hovězí příchutí je steak ideální pro vegetariány, vegany a všechny, které zajímá zdravý životní styl. Je vyráběn na Slovensku z kvalitních surovin a geneticky nemodifikované sóji. Obsahuje mnoho přírodních bílkovin a vlákniny, která je zdraví prospěšná. Goody Foody steak je chutný, šťavnatý – pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa, kteří chtějí zpestřit svůj jídelníček a vyzkoušet něco nového.
ks = cca 35g