Tradiční staročeská omáčka s autentickou chutí. Silný masový základ doplněný kořenovou zeleninou a lahodnou šípkovou pastou. Ideální ke zvěřině a tmavým masům.
Složení: Cukr, rostlinný palmový tuk, šípkový koncentrát 13%, pšeničná mouka (obsahuje lepek), škrob, extrakt z hovězího masa, aromata, jedlá sůl, pitná voda, ... více informací
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 2,5–3 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 8–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Ať už máte raději kulaté, oválné nebo krájené bramborové plátky, naše bramborové plátky jsou neuvěřitelně všestranné - podávejte je teplé nebo studené jako předkrm, svačinu nebo přílohu. více informací
Panfette světlý krájený chléb bal. 300g (4x75g).
Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní.
Složení: Voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina, rýžový škrob, rostlinné proteiny, emulgátor (E471), extra panenský olivový olej 2%, glukózo-f ... více informací
Plně dopečený vícezrnný chlebík připravený z pšeničné a žitné mouky. Obohacený žitným kvasem, slunečnicovými a lněnými semínky a otrubami. Jeho originální zašpičatělý tvar doplňuje křupavá kůrka zdobená dvěma šikmými řezy a jemným moučným posypem. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Rustikální chléb (24cm) z pšeničné a žitné mouky. S aktivním pšeničným kvasem a žitným kvasem. Díky směsi kvasů a dlouhou dobou zrání těsta se vyznačuje charakteristikou typickou pro žitný chléb – má mírně uzavřenou strukturu střídky a tradiční, jemně nakyslou chuť. Sypaný moukou, pečený v kamenné peci.
Pečení 14-16 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka (39,5%), pitná voda, ŽITNÁ mouka (18%), PŠENIČNÝ kvásek (6%), žitný kvásek (3%) (pitná voda, fermentovaná ŽITNÁ mouka, jedlá sůl), otru ... více informací
Choceňské Žervé je termizovaný výrobek a vyrábí se ze směsi čerstvého tvarohu, zakysané smetany,
škrobu a sušenéhomléka a syrovátky. Choceňské Žervé je určeno pro běŽné pouŽití ve studené kuchyni.
Nesmí zmrznout.
Tvaroh je vyroben tradiční technologií, což zaručuje zachování všech cenných vlastností známých generacím zákazníků.
Má jemnou chuť a pevnou konzistenci. Je velmi vhodný pro pečení, ale dá se použít i pro další aplikace ve studené kuchyni. Je zdrojem kvalitních mléčných bílkovin.
Složení: MLÉKO, mléčné kultury
Uchovejte při teplotě (2 - 8)°C.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA:
Energetická hodnota 424 kJ/100 kcal Tuky 2,0 g z toho nasycené ... více informací