Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20 minut.
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, mák (5,0%), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů ... více informací
Plody kapary s řapíkem, s výraznou chutí. Skvělé společně s olivami jako doprovod k aperitivům, lahodná a pikantní přísada pro plátky uzenin a rybí carpaccio.
Růžičková kapusta je nutričně hodnotnou, přitom dietetickou zeleninou. Díky obsahu tiaminu a kyseliny listové umí vhodně nastartovat tělo k činnosti. Obsahuje draslík, mangan, vitamín B1 a hlavně vlákninu. Navíc na talíři lahodí oku.