Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíců
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Výrobek doporučujeme vybalit a dopéci horkým vzduchem, ovšem je možné použít jakoukoli tepelnou úpravu.
např. Pečicí trouba 15 minut při 220 °C.
Složení: Kachní čtvrtky ,kmín, jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 1516 kj/366 kcal,tuky- 33.1 g,z toho nasycené mastné kyseliny 9.2 g, s ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (5,7%), droždí, slunečnicová semena (1,4%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan d raselný), lněné s ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20 minut.
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, mák (5,0%), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů ... více informací