Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Plody kapary s řapíkem, s výraznou chutí. Skvělé společně s olivami jako doprovod k aperitivům, lahodná a pikantní přísada pro plátky uzenin a rybí carpaccio.
Růžičková kapusta je nutričně hodnotnou, přitom dietetickou zeleninou. Díky obsahu tiaminu a kyseliny listové umí vhodně nastartovat tělo k činnosti. Obsahuje draslík, mangan, vitamín B1 a hlavně vlákninu. Navíc na talíři lahodí oku.