Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (5,7%), droždí, slunečnicová semena (1,4%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan d raselný), lněné s ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20 minut.
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, mák (5,0%), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů ... více informací