hrášek – hluboce zmrazený
předvařená zelenina – tepelně upravte
Návod k přípravě:
Vaření: nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení: nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Farm Frites dlouhé hranolky, 600g.
Tajemstvím kvality a vynikající chuti produktů od značky Farm Frites jsou v prvé řadě kvalitní suroviny. Zkušení pěstitelé den za dnem s láskou dohlíží na produkci brambor a zajišťují stálé udržení vysoké kvality pěstovaných surovin. Po sklizni se brambory převáží do výrobních linek, kde jsou zpracovány pomocí těch nejmodernějších technologických postupů.
Výsledkem jsou lahodné hranolky a další bramborové speciality, které mile poteší svou vynikající chutí každého, kdo je ochutná. více informací
Farm Frites Crinkle hranolky vlnkované do trouby 450g.
Tajemstvím kvality a vynikající chuti produktů od značky Farm Frites jsou v prvé řadě kvalitní suroviny. Zkušení pěstitelé den za dnem s láskou dohlíží na produkci brambor a zajišťují stálé udržení vysoké kvality pěstovaných surovin. Po sklizni se brambory převáží do výrobních linek, kde jsou zpracovány pomocí těch nejmodernějších technologických postupů.
Výsledkem jsou lahodné hranolky a další bramborové speciality, které mile poteší svou vynikající chutí každého, kdo je ochutná. více informací
Bramborové dílky, předsmažené, hlubokozmrazené.
Návod k přípravě
Na pánvi
smažte v oleji dobu 6–8 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
Ve fritéze
smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
V konvektomatu
pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Jedinečné bramborové krokety vyráběné dle táborské receptury.
Návod k přípravě: ve fritéze: smažte dozlatova v oleji předehřátém na 150–160 °C po dobu 5–6 minut.
Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací