Zpracované ovoce, kompot (zralé plody hrušek, půlené, s vykrojenými jádřinci), v mírně sladkém nálevu, sterilované v plechové konzervě.
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.
Po otevření vložte do nekovové nádoby vhodné pro uchovávání potravin, skladujte v chladničce při teplotě 0 až +6°C a spotřebujte do 24 hodin.
Datum spotřeby: 36 měsíců od data výroby
Výrobek není geneticky modifikován.
Země původu: Čína
Složení: Půlené loupané hrušky, pitná voda, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová. více informací
Redukce balsamikového octa z italské Modeny I.G.P. - intenzivní sladkokyselá chuť. Vhodný na dekorace, dezerty, čerstvé ovoce, saláty nebo grilovaná masa a zeleninu.
Složení: ocet Balsamico di Modena IGP 75% (vařený vinný mošt, vinný ocet), vařený vinný mošt, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob. Obsahuje siřičitan ... více informací
Silná základní omáčka (fond) s výraznou masovou chutí. Delikátní základ minutkové kuchyně pro přípravu poctivých omáček a masových jídel s chutí telecích kostí, červeného vína a kořenové zeleniny.
Složení: palmový olej, řepkový olej, maltodextrin, aromata (obsahují celer a lepek), pšeničná mouka, hovězí extrakt, škrob, jedlá sůl, cukr, kvasnicový extrakt ... více informací
Unikátní směs koření s chutí citrusů a červeného pepře. Atraktivní vzhled, vhodné na všechny druhy ryb.
Základními pilíři značky Chef Club je sledování nových gastronomických trendů, pečlivý výběr kvalitních surovin, šetrná produkce s uchováním přirozených chutí a vyvážený podíl krystalické soli.
Produkty od značky Chef Club podpoří Vaši kreativitu při času stráveném v kuchyni. více informací
Pomalu pečené fazole v koncentrované rajčatové omáčce. Tradiční pomocník pro přípravu originálních mexických jídel, etnických specialit i hotelových snídaní.
Složení: bílé fazole 66%, pitná voda, rajčatový protlak 5,2%, cukr, jedlá sůl, příchuť více informací
Jemná pastová omáčka s autentickou chutí tradiční italské gastronomie. S její pomocí můžete před svými hosty rozvinout širokou paletu výtečných bezmasých pokrmů i ostatních specialit.
Použití: k použití na širokou škálu těstovin a gnocchi na zapékané bezmasé pokrmy jako omáčku na pizzu nebo gratinovací omáčku pro přípravu omáčky na přelití grilovaných bílých mas a ryb zdobíme nastrouhaným, chuťově výrazným sýrem a bylinkami. Recept, Quattro Formaggi s těstovinami a kuřecím masem
Ingredience: 1000 ml Omáčka Quattro Formaggi Chef Club, 1500 g Penne - těstoviny, 1000 g Kuřecí maso, 100 ml Olivový olej POMACE Chef Club, 10 g Sůl, 1 g Pepř, 10 g Čerstvé bylinky, 500 g Cherry rajčata, 50 ml Olej, 50 g Sůl.
Složení: Rostlinný tuk, olej jedlý, sušený sýr 27% (ementál, blue chesse, eidam, parmazán), modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, aromata, jedlá sůl, ... více informací