Je určeno pro přímou spotřebu. Není určeno pro výživu kojenců do 12 měsíců. Doporučený poměr ředění: 1 díl prášku : 7 dílů vody
Skladujte při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti do 70 %
KTN 12ks
Speciální jemně mletá vysokolepková hladká mouka. Těsto z ní se snadno zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy.
Použití:
Pizza italského typu
Pizza amerického typu
Středomořské pečivo – focaccia, ciabatta více informací
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Bez tohoto tradičního octa se neobejde žádná dobrá česká kuchyně. Velké 5l balení je připraveno především pro větší gastro provozy či hromadu produktů z opravdu velké zahrádky.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel. více informací
Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť octa, ale garantují pravost octa vyrobeného z vína.