Směs divokého koření a sušené zeleniny pro předkořenění, pečení a dušení zvěřiny, hovězího masa a přípravu omáček.
Obsah soli 12 %.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: směs koření (zázvor, koriandr, nové koření, rozmarýn, bokový list, pepř černý, paprika pálivá, pepř bílý, kmín, česnek, hřebíček, hořčičné semínko), s ... více informací
Rajčatová pizza omáčka je skvělá na přípravu pizzy a dalších rajčatových pokrmů. Dodá pokrmům bohatou chuť a aroma, pomůže zajistit snadnou a rychlou přípravu. Výhodnou produktů je hustší rajčatový základ pro přímé použití. Omáčky připraveny z kvalitních rajčat.
Složení: Rajčatová omáčka na pizzu: 99% rajčat, cibule, sůl. více informací
Otma Rajčatové pyré je podle tradiční receptury vyrobeno z 330 g rajčat na 100 g výrobku. Pyré je skvělé jako základ pro přípravu omáček, zapékaných pokrmů, pizzy i polévek. Výrobek neobsahuje lepek.
Složení: Zahuštěný rajčatový protlak (230 g rajčat na 100 g výrobku), voda, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, sůl. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu. Vynikající je především pro přípravu polévky, guláše, dušená masa a omáčky
Složení: Pitná voda, rajčatový protlak, cukr, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, regulátor kyselost E 330. více informací
Rýži několikrát propláchněte a vsypte do dostatečného množství osolené vroucí vody. Vařte pod pokličkou na mírném ohni asi 15 - 17 minut, dokud rýže nezměkne. Slijte zbytek vody a servírujte. více informací
Basmati rýže je vhodná pro nepřeberné množství asijských specialit. Basmati rýže je pro svou kvalitu a chuť podobné oříškové nazývaná právem královnou rýží. více informací
Loupaná rýže upravená speciální technologií. Opracováním horkou vodou pod tlakem je dosaženo toho, že zrna na povrchu ztvrdnou a dojde ke zpevnění obilky. Rýže se díky tomu po uvaření nelepí. více informací