Kobliha s náplní z černého rybízu, zdobená bílou tukovou polevou, proužky fialové tukové polevy a drcenými lyofilizovanými třešněmi. Rychle zmrazený výrobek.
Způsob přípravy: rozmrazovat při pokojové teplotě po dobu asi 60 minut. Výrobek je nutné spotřebovat do 72 hodin po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Složení: náplň z černého rybizu 23% [černý rybiz 40%, cukr, voda, želirující látka: E 440; zahušťovadlo: E 418; aromata, konzervant: E 202), PŠENIČNÁ ... více informací
Kobliha s mandlovo-kokosovou náplní, zdobená bílou tukovou polevou a kokosovými lupinky. Rychle zmrazený výrobek.
Způsob přípravy: rozmrazovat při pokojové teplotě po dobu asi 60 minut.
Výrobek je nutné spotřebovat do 72 hodin po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Složení: mandlovo a kokosová náplň 26% [cukr, rostlinné oleje (řepkový, palmový), LAKTÓZA (z MLÉKA), sušená sladká syrovátka (z MLÉKA), MANDLE 1,5%, e ... více informací
Kobliha s ořechovou a kakaovou náplní, zdobená tukovou polevou s ořechovou příchutí a kousky arašídů. Rychle zmrazený výrobek.
Způsob přípravy: rozmrazovat při pokojové teplotě po dobu asi 60 minut. Výrobek je nutné spotřebovat do 72 hodin po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Složení: ořechovo a kakaová náplň 26% (cukr, rostlinné oleje (bambucký, řepkový), pasta z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ 5%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek s vídeňským lineckým těstem, s náplní (30%) s brusinkami
(16%) a s náplní (27%) z bílé čokolády (2,5%) a šlehačky (20,5%), zdobeno klikvami (0,5%) a hoblinkami bílé čokolády (2%), připraveno k podávání.
Složení: smetana (MLÉKO), cukr, brusinky, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, bambucký, kokosový, slunečnicový), voda, plnotučné MLÉKO, ... více informací
Barevně elegantní dort v kontrastu s kyselostí plodů malin. S tímto dortem vaše srdce roztaje! Kakaový křupavý korpus pokrytý vrstvou na jazyku tajícího čokoládového krému. Na něm jsou křupavé kousky čokolády a malinová pomazánka zdobená celými malinami a čirou dortovou glazurou pro efektní ukončení.
12 porcí
Trojité čokoládové potěšení: těsto, náplň a poleva.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový); VEJCE; mouka (PŠENICE); voda; glukózový sirup; kakaový prášek (3,5%); sirup z invertníh ... více informací
Nadýchaný korpus s krémem z bílé a tmavé čokolády.
4x12 porcí
Vandemoortele
0V-CH - rozmrazování 2 hod. celý výrobek, 15-30min. 1 porce, po rozmrazení uchovávat v chladu do 5°C
Složení: Cukr; smetana (MLÉKO); rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový; bambucký; kokosový); VEJCE; voda; mouka (PŠENICE); plnotučné MLÉKO; kak ... více informací
Nové pojetí klasického dortu: vrstvy ořechového a světlého piškotového korpusu pro skvělý vzhled. Díky vrstvě půlených meruněk chutná skvěle ovocně.
12 porcí
Složení: meruňky (35 %), PŠENIČNÁ mouka, voda, cukr, řepkový olej, LÍSKOVÉ OŘECHY (3 %), PŠENIČNÝ škrob, palmový tuk, glukózo-fruktózový sirup, koncentrovaná S ... více informací
Kombinace pekanových ořechů, máslového karamelu „fudge“ a krému s bílou čokoládou.
Doba rozmrazení: 30-60 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; smetana (MLÉKO); mouka (PŠENICE; předželatinovaná PŠENIČNÁ mouka); PEKANOVÉ OŘECHY; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); voda; VEJCE; másl ... více informací
Výrazná tmavě červená barva těsta vytváří ve spojení s bílou tvarohovou náplní a polevou se šupinkami z bílé čokolády přitažlivý kontrast a dokonalou chuťovou harmonii. „Sametový“ se mu říká pro jeho těsto, které je plné vzduchových mikrobublinek, což tomuto dortu zajišťuje výjimečnou jemnost a nadýchanost.
3x12porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; plnotučný čerstvý sýr (MLÉKO); VEJCE; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); mouka (PŠENICE); voda; škrob; glukózový sirup; škrob (PŠENICE); ... více informací
Dort se šlehačkovým krémem a limetkovou náplní, zdobené limetkovou kůrou.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele