Klasický, ale vzrušující. Chutný pečený tvarohový koláč vyrobený z lahodného tvarohu, kysané smetany a vajec.Tmavá směs se otáčí se světle zbarveným tvarohem, aby vytvořily perfektní vzhled zebry. Koláč je předkrájen na 12 porcí. více informací
Pro důkladné vydrhnutí hrnců a pánví bez poškrábání, velká pletená ocelová drátěnka o váze 100 g. Snadno se oplachuje a je velice účinná.
Balení obsahuje 2 ks. více informací
Sušené aktivní droždí pro opětovnou hydrataci vhodné zejména pro přípravu pizza těst.
Přednosti:
uchovává si stabilitu po dobu několika měsíců
umožňuje lepší organizaci práce v pizzerii
optimální tažnost a snadná manipulace s těstem
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování
Země původu Francie
Sušené pekařské droždí vhodné zejména pro přípravu těst s nízkým obsahem cukru (až o 10 % cukru na hmotnost mouky).
Přednosti:
kynutí identické jako u čerstvého droždí (v poměru 1 díl sušeného ku 3-4 dílům čerstvého droždí)
vyšší kynutí než u sušeného rehydrovatelného droždí
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování, stabilita a spolehlivost
Země původu Francie
Složení: Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitan monostearát
více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
Vandemoortele
Kombinace včasného sklízení, rychlého zpracování a šetrného vaření dává zeleninovým pyré ARDO jejich čerstvou chuť a nutriční význam.
Jedná se o zpracovanou dýni – 100 % dýně, která je uvařena, rozmixována a hluboce zmrazena v malých peletkách á 4-6 g.
Návod k přípravě:
Na pánvi: vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do pánve a vařte při střední teplotě. Orientační časy připravy: při 225 g dýňového pyré – 4 minuty, při 450 g – 9 minut
V mikrovlnné troubě: Vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do vhodné nádoby do mikrovlnné trouby a vařte při příkonu 900 Wattů následovně dlouho: při 225 g – 4 minuty, při 450 g 7 minut.