Pomalu pečené fazole v koncentrované rajčatové omáčce. Tradiční pomocník pro přípravu originálních mexických jídel, etnických specialit i hotelových snídaní.
Složení: bílé fazole 66%, pitná voda, rajčatový protlak 5,2%, cukr, jedlá sůl, příchuť více informací
Abychom usnadnili kuchařům skladování potravin, nabízíme Vám 300 metrů profesionální potravinářské folie v šířce 440 mm. Fresh folie je dodávána v praktickém balení s integrovanou řezačkou pro snadnou manipulaci. Díky svým rozměrům snadno pokryje i ty největší gastronádoby. Je excelentně přilnavá a velmi úsporná. Vhodná pro použití i do mikrovlnné trouby. Uchovává čerstvost potravin díky optimální propustnosti kyslíku. Prodlužuje tak trvanlivost potravin, zároveň je chrání před vysušením a osycháním a zachová chuť i aroma syrových i tepelně upravených surovin. Ideální také ke zmrazení potravin, neboť je odolná až do - 40°C.
Fresh folie je tak jedinečným pomocníkem všech profesionálních kuchařů. Pomáhá při uskladnění potravin či jídel, přičemž prodlužuje jejich trvanlivost a jídla ani syrové potraviny neztrácejí chuť a neosychají. Fresh folie má unikátní vlastnosti a můžete ji používat také do mikrovlnky a do mrazničky. Fresh folii to předurčuje k univerzálnímu použití a kuchařům může velmi usnadnit jejich práci. Usnadněte si ji i Vy!
více informací
Jemná pastová omáčka s autentickou chutí tradiční italské gastronomie. S její pomocí můžete před svými hosty rozvinout širokou paletu výtečných bezmasých pokrmů i ostatních specialit.
Použití: k použití na širokou škálu těstovin a gnocchi na zapékané bezmasé pokrmy jako omáčku na pizzu nebo gratinovací omáčku pro přípravu omáčky na přelití grilovaných bílých mas a ryb zdobíme nastrouhaným, chuťově výrazným sýrem a bylinkami. Recept, Quattro Formaggi s těstovinami a kuřecím masem
Ingredience: 1000 ml Omáčka Quattro Formaggi Chef Club, 1500 g Penne - těstoviny, 1000 g Kuřecí maso, 100 ml Olivový olej POMACE Chef Club, 10 g Sůl, 1 g Pepř, 10 g Čerstvé bylinky, 500 g Cherry rajčata, 50 ml Olej, 50 g Sůl.
Složení: Rostlinný tuk, olej jedlý, sušený sýr 27% (ementál, blue chesse, eidam, parmazán), modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, aromata, jedlá sůl, ... více informací
Základní univerzální surovina s optimální tučností pro každý typ kuchyně a cukrárny charakteristická svou stabilitou při ohřevu a zahušťování, vysokým a pevným nášlehem.
Její vytříbená chuť, aroma i příjemná barva a atraktivní konzistence dokonale pozdvihne především steaky, světlá masa, ale i ryby. Opravdu rychlá příprava umožní dostatek času na poctivou přípravu hlavní suroviny celého pokrmu, tedy masa.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji. Doplněné o italské bylinky. Dotek inspirace ze slunné Itálie. Vhodné do salátů, k masům, na pizzu, nebo do moderních příloh jako je kuskus a bulgur.
Tradiční staročeská omáčka s autentickou chutí. Silný masový základ doplněný kořenovou zeleninou a lahodnou šípkovou pastou. Ideální ke zvěřině a tmavým masům.
Složení: Cukr, rostlinný palmový tuk, šípkový koncentrát 13%, pšeničná mouka (obsahuje lepek), škrob, extrakt z hovězího masa, aromata, jedlá sůl, pitná voda, ... více informací
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 2,5–3 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 8–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Ať už máte raději kulaté, oválné nebo krájené bramborové plátky, naše bramborové plátky jsou neuvěřitelně všestranné - podávejte je teplé nebo studené jako předkrm, svačinu nebo přílohu. více informací
Panfette světlý krájený chléb bal. 300g (4x75g).
Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní.
Složení: Voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina, rýžový škrob, rostlinné proteiny, emulgátor (E471), extra panenský olivový olej 2%, glukózo-f ... více informací
Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine
Choceňské Žervé je termizovaný výrobek a vyrábí se ze směsi čerstvého tvarohu, zakysané smetany,
škrobu a sušenéhomléka a syrovátky. Choceňské Žervé je určeno pro běŽné pouŽití ve studené kuchyni.
Nesmí zmrznout.
Tvaroh je vyroben tradiční technologií, což zaručuje zachování všech cenných vlastností známých generacím zákazníků.
Má jemnou chuť a pevnou konzistenci. Je velmi vhodný pro pečení, ale dá se použít i pro další aplikace ve studené kuchyni. Je zdrojem kvalitních mléčných bílkovin.
Složení: MLÉKO, mléčné kultury
Uchovejte při teplotě (2 - 8)°C.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA:
Energetická hodnota 424 kJ/100 kcal Tuky 2,0 g z toho nasycené ... více informací
Tvaroh jemný (jednosložková potravina)
Skladování: +2°C až +8°C, v chladu
Složení: tvaroh (jednosložková potravina)
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota:424 kJ / 100 kcal
Tuky:2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny:1,4 g
S ... více informací
Masný výrobek, trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 140 g masa.
Skladovací podmínky: CHLAZENÉ
Skladujte při teplotě: Od +1 °C do +20 °C
Po otevření spotřebujte do 10 dní
Doba použitelnosti 35 dní
Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, SÓJOVÁ BÍLKOVINA, dextróza, stabilizátory (E451, E250), cukr, antioxidanty (E331, E316), česnek, extra ... více informací
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s vyjímečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Chřest obsahuje mnoho bílkovin a vitamínů. Je bohatým zdrojem kyseliny listové, beta-karotenu, vitamínu C a E.
Má močopudné a mírně projímavé účinky. V lidovém léčitelství se chřest používal jako povzbuzující nebo tišící prostředek při léčbě zánětu nervů nebo revmatismu. Dá se vařit a jíst, nebo se z něj dá dělat polévka.