Nejlepší část zadního hovězího. Tohle velice jemné maso najdete v horní části kýty, upravit lze téměř jakkoli. Hodí se k pomalejší úpravě v celku (pečení), vynikající je také na minutky jako "rump steak". Země původu: Brazílie, Uruquay, Paraquay
Karton: cca 15kg
Kus: cca 3kg
více informací
Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s dlouhou žeberní kostí. Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě se nechává tukové krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku. Výsledkem je šťavnatý a křehký steak.
Karton cca 3kg více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
KTN: 15-18kg
kus: cca 1,7kg více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
Karton: cca 15-18kg
Kus: cca 1,8kg
více informací
Vysoký roštěnec vyzrálý mokrým způsobem, má jemné maso s tukovým mramorováním, které dodává tomuto steaku typickou chut a štavnatost.
Karton: cca 16kg
Kus: cca 2kg více informací
Ořech je libová část z předku zadní kýty (předkýtí). Je složený ze tří částí svaloviny, které se od sebe oddělují. Vynikající je pečínka (peče se v celku), pokud je maso perfektně vyzrálé a odleželé, hodí se i na steak.
Karton: 20-24kg
Kus: 5-6kg více informací
Jehněčí kolínko původem z Nového Zélandu. Vyznačuje se tou nejvyšší kvalitou. Velikost jednohu kusu je přibližně 355-410g
Karton: cca 16kg
Kus: cca 0,4kg
více informací