Mléko se sníženým obsahem laktózy. Trvanlivé mléko s nízkým obsahem laktózy ošetřené UHT (Ultra Heat Treatment) záhřevem, zcela bez chemické konzervace. Mléko je s nízkým obsahem laktózy a plně vyhovuje požadavkům na výživu osob se sníženou tolerancí laktózy.
Monterey Jack, sýr plátky, 50% tuku v sušině.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Uchovejte při teplotě od +2 °C do +7 °C
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury. více informací
Lahodný sýr typu rokfór s ušlechtilou modrozelenou plísní uvnitř hmoty, zrající v moderních nadzemních sklepích. Vyniká slanou pikantní chutí po ušlechtilé plísni Penicillium rocqueforti. Tato výtečná poctivá niva je nepostradatelným pomocníkem ve studené i teplé kuchyni. Pravý labužník jí neodolá s vínem, které dá vyniknout její chuti, jako jsou vyzrálá červená vína z pozdních sběrů Cabernet Sauvignon, Merlot nebo Sauvignon.
váha cca 1kg/ks
Karton: 4,7-5,6kg více informací
Návod k přípravě: Před otevřením protřepejte. Před použitím omáčku ohřejte ve vodní lázni. Omáčka může být podávána i za studena.
Skladujte při teplotě od +1°C do +7°C. Po otevření skaldujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.
Spotřebujte do: viz obal
Země původu: Francie
cca 2kg/ks
Karton: cca 17kg
Grana Padano - Grana je obecný název pro obzvlášť tvrdý sýr s jemnozrnnou strukturou vyrobený z kravského mléka. Přestože má tento „bratranec“ parmezánu již více než tisíciletou tradici, je u nás méně známý. Jeho doba zrání je kratší – 14 až 18 měsíců. více informací
Pecorino Romano DOP - tradiční tvrdý italský sýr z plnotučného ovčího mléka. Tento sýr je chráněn ochranou známkou, která garantuje místo původu výroby i mléka, stejně tak i ustálený proces výroby a zrání. Pecorino Romano se vyrábí výhradně v oblasti italského Lazia, ostrova Sardinie (většina) a provincie Grosseto. Koláče mají zhruba 22 až 25 kilogramů. Délka zrání pak musí být minimálně 5 měsíců. Díky použití živočišného syřidla není sýr vhodný pro vegetariány. Pecorino Romano má velmi dlouhou tradici odkazující se na antický Řím, když podle dochovaných záznamů jej ve svém jídelníčku měli patriciové, vojáci i otroci. Tak jako tvrdé italské sýry z kravského mléka Parmigiano Reggiano DOP, Grana Padano DOP, i Pecorino Romano DOP má pouze 32g tuku ve 100g výrobku a můžeme jej doporučit jako součást zdravé a pestré stravy. Sýr je slanější a aromatický, proto dobře ochucuje pokrmy. Jeho chuť dobře ladí s tradičním toskánským červeným vínem Brunello di Montalcino DOCG.
cca 1,4kg/ks
Karton: cca 22kg
Země původu: Itálie
Složení: Extra tvrdý ovčí sýr.
Složení: termizované ovčí mléko, jedlá sůl, jehněčí syřidlo, mlékárenské kultury.
Uchovávejte při teplotě +2° až +8° více informací