KOMPOT, OVOCE
Ovocný broskvový kompot. Univerzální polotovar pro pekařskou, cukrářskou a gastronomickou výrobu. Broskve jsou dělené.
Pevný podíl 1800g.
Složení: broskve půlené, voda, cukr, kyselina citrónová, sladidlo E954 více informací
Složení: Broskve, voda, cukr, glukózový sirup nebo glukózo-fruktózový sirup (viz údaj na etiketě), regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Sterilovaná brusinková pomazánka, příloha k hotovým jídlům. Ve 100 g výrobku je obsaženo 45 g přírodních sladidel. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 45 g ovoce.
Složení: brusinky (45 % hm.), cukr, pitná voda, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, stabilizátor: chlorid vápenatý. více informací
Bulgur je předvařená nalámaná celozrnná pšenice, která se používá jako součást pokrmů. Pšenice se vypere, usuší, rozdrtí na menší kousky a síty se podle velikosti zlomků na různě hrubé frakce.
Jednodruhová zelenina určena k přípravě pokrmů.
Obsah 3500g
Z toho pevný podíl 1900g
Složení: Celer, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, extrakty koření, sladidlo E 954, antioxidant E 224: disiřičitan draselný, Obsahuje alergen cel ... více informací