Extra panenský olivový olej – olivový olej nejvyšší kvality, má dokonalou chuť a vůni. Je získáván výhradně mechanickými postupy a není chemicky upravován.
Složení: Olej olivový extra panenský* lisovaný za studena. více informací
Pro každodenní použití v teplé kuchyni. Díky své tepelné odolnosti a stálosti oproti ostatním typům olejů je ideální pro zdravější smažení a fritování.
Tento olej je vhodný jak na studenou – do salátů, tak i na teplou kuchyni – na smažení i pečení. více informací
Olivový olej obsahující pouze olej získaný zpracováním zbytků po extrakci olivového oleje a olej získaný přímo z oliv. Je vhodný pro studenou i teplou kuchyni.
Země původu: Španělsko více informací
Španělské odrůdové olivy extra kvality z prvotřídní sklizně z oblasti Sevilla. Velmi vhodný produkt zejména na pizzu, nebo do různých druhů salátů či k masům.
Složení: Olivy černé krájené
olivy černé, pitná voda, mořská sůl /max. 6,5 %/, regulátor kyselosti: E270. více informací
Zpracované ovoce, kompot (zralé krájené plody broskví, hrušek, ananasu, hroznového vína a vypeckovaných třešní), v mírně sladkém nálevu, sterilované v plechové konzervě.
Složení: V proměnlivých hmotnostních podílech kousky ovoce (broskve, hrušky, ananas, hrozny, koktejlové třešně),Pitná voda,Cukr,Regulátor kyselosti: kyselina c ... více informací