Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Rustikální chléb (24cm) z pšeničné a žitné mouky. S aktivním pšeničným kvasem a žitným kvasem. Díky směsi kvasů a dlouhou dobou zrání těsta se vyznačuje charakteristikou typickou pro žitný chléb – má mírně uzavřenou strukturu střídky a tradiční, jemně nakyslou chuť. Sypaný moukou, pečený v kamenné peci.
Pečení 14-16 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka (39,5%), pitná voda, ŽITNÁ mouka (18%), PŠENIČNÝ kvásek (6%), žitný kvásek (3%) (pitná voda, fermentovaná ŽITNÁ mouka, jedlá sůl), otru ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (5,7%), droždí, slunečnicová semena (1,4%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan d raselný), lněné s ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20 minut.
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, mák (5,0%), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů ... více informací
Předpečená tmavá více zrnná bageta s cereáliemi a semínky. Bohatě sypaná lněnými a sezamovými semínky.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, otruby (PŠENIČNÉ) (2,5%), SEZAMOVÁ SEMENA (2 ,5%), droždí, lněná semínka (2,0%), PŠENIČNÁ trhanka (1,0%), jedlá sůl s jóde ... více informací
Jemný slaný snack (12cm) z plundrového těsta plněný chutným párkem a zeleninovou ljutenicí.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou
Pečení 180°C, 14-16 minut
Složení: loupaný párek (34%) (vepřové maso (50%), pitná voda, kůže (vepřové), bramborový škrob, jedlá sůl, vláknina (bramborová), regulátor kyselosti (uhličita ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací