Hluboce zmrazený kulatý koláč s těstem a tvarohovou (24,5%) náplní, zdobený borůvkami (6%), připraveno k podávání.
Po vyjmutí produktu z obalu nechete rozmrznout po dobu 11 hodin v chladničce. Po rozmrazení spotřebujte do 4 dnů.
Složení: smetanový sýr (MLÉKO) (24,5%), cukr, voda, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, kokosový,
slunečnicový), VEJCE, borůvky, smetan ... více informací
Dort z tmavého těsta s pečenou tvarohovou náplní. Zdobený kakaovou drobenkou. Nepředkrájený, samostatně balený dort
Rozmražení: 5-6hodin
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Nízkotučný měkký TVAROH (33%), PŠENIČNÁ mouka, cukr, řepkový olej, CELÁ VEJCE, PŠENIČNÝ škrob, odtučněný kakaový prášek (1,5%), rostlinné tuky (palmov ... více informací
Panfette světlý krájený chléb bal. 300g (4x75g).
Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní.
Složení: Voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina, rýžový škrob, rostlinné proteiny, emulgátor (E471), extra panenský olivový olej 2%, glukózo-f ... více informací
Plně dopečený vícezrnný chlebík připravený z pšeničné a žitné mouky. Obohacený žitným kvasem, slunečnicovými a lněnými semínky a otrubami. Jeho originální zašpičatělý tvar doplňuje křupavá kůrka zdobená dvěma šikmými řezy a jemným moučným posypem. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Rustikální chléb (24cm) z pšeničné a žitné mouky. S aktivním pšeničným kvasem a žitným kvasem. Díky směsi kvasů a dlouhou dobou zrání těsta se vyznačuje charakteristikou typickou pro žitný chléb – má mírně uzavřenou strukturu střídky a tradiční, jemně nakyslou chuť. Sypaný moukou, pečený v kamenné peci.
Pečení 14-16 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka (39,5%), pitná voda, ŽITNÁ mouka (18%), PŠENIČNÝ kvásek (6%), žitný kvásek (3%) (pitná voda, fermentovaná ŽITNÁ mouka, jedlá sůl), otru ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané lněnými semínky.
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (5,7%), droždí, slunečnicová semena (1,4%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan d raselný), lněné s ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Průměr 10cm.
Rozmrazení 20 minut.
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, mák (5,0%), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů ... více informací